Prodajni programAktualnoPredstavitev podjetjaPodatki podjetjaKontakt
Portal 2000
> Prodajni program > POLICE
 

POLICE

Detajli naredijo okno popolno, zato okno opremimo z okensko polico, saj služi poleg prostora za odlaganje tudi kot dekoracija hiše.

Ponujamo vam zunanje in notranje police iz najrazličnejših materialov (alu pločevina, umetni kamen, marmor, granit, topalit)

Najpogosteje se naše stranke odločijo za alu zunanje okenske police, saj so poleg estetike, zelo odporne na vremenske vplive in so enostavne ta vzdrževanje. Odlikuje jih dolga življenjska doba. Izberete jih lahko v najrazličnejših barvah.

Police iz umetnega kamna so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamenin , ki jih veže naravna akrilna smola. Zaradi tega zagotavljajo visoko kakovost in odpornost na vremenske in mehanske vplive. Ne vpijajo vode. Predlagamo jih za notranje in zunanje police. So v različnih barvnih odtenkih in vzorcih.

Marmor je najprimernejši za notranje okenske police, a se nekateri odločijo tudi za zunanje police. Izbirate lahko med številnimi barvnimi odtenki in naravnimi vzorci značilnimi za marmor.

Granit je dobra izbira za okenske police, saj kot naravni kamen vzdrži najhujše mehanske obremenitve, ne reagira z vodo, sončno svetlobo ali zrakom in ne pušča sledi oksidacije na fasadah. Granit se uvršča med nesmrtne materiale. Granit okenske police so idealna rešitev za zunanje police. Zaradi svoje strukture in barvne raznolikosti je dobra izbira granita tudi za notranje police.

Okenske police topalit so primerne za notranjo uporabo. Narejene so iz vodoodpornega večplastnega materiala, ki je mešanica lesenih, PVC delcev in umetne smole, njihova površina pa je obdelana z maso iz umetne snovi. Odporne so na udarce, vlago in neobčutljive na svetlobo. Prav tako so prijetne na dotik in lepe na pogled v najrazličnejših barvnih vzorcih.

 
Portal 2000 d.o.o.
Novi trg 32a
1241 Kamnik

gsm: 040 / 166 660
fax: 01 / 8317 566
tel: 01 / 8392 612
info@portal2000.si
 
Izdelava
Spletni studio InFrame
Copyright 2009 © Portal 2000, Vse pravice pridržane.
slo jezik eng jezik